Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Αιματηρή ληστεία σε κατάστημα «Γερμανός» στο Βύρωνα - Εξέπνευσε η υπάλληλος - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Εξέπνευσε η υπάλληλος, που δέχθηκε τα πυρά ληστών στο κατάστημα «Γερμανός», στο Βύρωνα.
12/3

Δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, αλλά κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν μία υπάλληλο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η κοπέλα δέχθηκε μία σφαίρα στο στήθος και διακομίστηκε στο «Λαϊκό Νοσοκομείο». Οι γιατροί, όμως, δεν πρόλαβαν να τη βοηθήσουν, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή λίγα λεπτά μετά.

Στο κατάστημα ήταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος αμέσως μόλις βγήκαν έξω οι ληστές, τους καταδίωξε και τους κάλεσε να παραδοθούν, αλλά σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από το κατάστημα, αντηλλάγησαν πυροβολισμοί.

Ο Αλβανός ληστής, που τραυματίστηκε από τις σφαίρες του αστυνομικού, που καταδίωξε τον ίδιο και το συνεργό του, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». Ο συνεργός του Αλβανού κατάφερε να διαφύγει.

Στον τόπο του αιματηρού συμβάντος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση, ενώ γίνονται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Χριστιάννα

    απλά γεμίζει η ψυχή μας θλίψη βλέποντας ανθρώπους εργαζόμενους, παιδιά των 500 και 600 ευρώ να χάνουν τη ζω τους τελείως άδικα από χέρια αιμοσταγών δολοφόνων . Από την άλλη το εργασιακό
    μαρτυρολόγιο είναι μακρύ και επίπονο και αντιλαμβάνεσαι ποίες συντεχνίες στο Ελλαδισταν τις συντηρούν ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή