Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Εγκλωβισμός επίδοξου ληστή στον Πειραιά! - Επιστρατεύθηκαν και άνδρες της ΕΚΑΜ! - ΕΡΤ ειδήσεις

Κυκλωμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που επιστράτευσε ακόμη και άνδρες της ΕΚΑΜ, βρίσκεται εγκλωβισμένος, στην υπαίθρια αποθήκη του ΙΚΑ στον Πειραιά, όπου κατέφυγε για να κρυφτεί, ένας νεαρός κακοποιός που λίγο μετά τη μία το μεσημέρι αποπειράθηκε να ληστέψει τράπεζα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επίδοξος ληστής, στις 13:15 το μεσημέρι, με την απειλή περιστρόφου και χειροβομβίδας, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας Μιλένιουμ που βρίσκεται στην οδό Βας. Γεωργίου στο κέντρο του Πειραιά προκειμένου να αδειάσει το περιεχόμενο των ταμείων.

Όμως τα σχέδια του ανατράπηκαν από την επέμβαση πολιτών και αστυνομικών που τον έτρεψαν σε φυγή και άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Ο δράστης για να ξεφύγει μπήκε σε υπαίθρια αποθήκη του ΙΚΑ στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Παύλου Μελά, όπου και εγκλωβίστηκε.

Το σημείο έχουν κυκλώσει δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ κλήθηκαν να μεταβούν και άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ που έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και είναι έτοιμες να επέμβουν μόλις πάρουν εντολή.

Ο νεαρός κακοποιός που είναι οπλισμένος με το περίστροφο και την χειροβομβίδα, αρνείται να παραδοθεί και για τον λόγο αυτό στο σημείο βρίσκονται και ειδικοί διαπραγματευτές της αστυνομίας που προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει τα όπλα.

Πάντως, σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών η σύλληψη του δράστη θεωρείται θέμα χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου