Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Πυροβόλησαν μαθητή στο Περιστέρι - ΕΡΤ



ΕΡΤ ΟNLINE ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/12/2008

Δεκαεξάχρονος μαθητής δέχθηκε πυροβολισμό, το βράδυ της Τετάρτης, κοντά στο 1ο Λύκειο Περιστερίου, από άγνωστο δράστη. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23.15, σε πεζόδρομο κοντά στο Λύκειο, στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου και Εθνικής Αντιστάσεως, όπου ο μαθητής της Β' Λυκείου και μέλος του 15μελούς συζητούσε μαζί με συμμαθητές του για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, όταν ένιωσε ένα "κάψιμο" στο χέρι του.

Ο μαθητής, ο οποίος δεν διατρέχει κίνδυνο, μεταφέρθηκε σε κλινική όπου αυτή την ώρα χειρουργείται για να του αφαιρεθεί το σφαιρίδιο. Άγνωστο παραμένει το ποιος ή ποιοι πυροβόλησαν, ενώ όπως γνωστοποίησε στη ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Παναγιώτης Στάθης, μακροσκοπικά φαίνεται ότι πρόκειται για βολίδα από αεροβόλο και τόνισε ότι άμεσα θα γίνει αυτοψία από αστυνομικούς για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του συμβάντος.

Παρακολουθούμε από κοντά τα γεγονότα, τα οποία μας προβληματίζουν, γιατί πάνω από όλα ο τόπος χρειάζεται ηρεμία και νηφαλιότητα, δήλωσε στη ΝΕΤ ο υφυπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.



Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου