Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ: ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ !!!

Η δικαστής - εφέτης Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Σύμφωνα άλλωστε με τους ισχυρισμούς της, σε μυστικό χώρο ειδικά διαμορφωμένο σε ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ εντός των δικαστηρίων, εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες")!

Επίσης, η ίδια είχε αναφερθεί και στην ανεξήγητη και ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα κλοπή 800 δικογραφιών από το Πρωτοδικείο Γρεβενών. Πρωτοφανές περιστατικό για το οποίο είχε κατηγορηθεί και η ίδια, όμως έχει απαλλαγεί αμετακλήτως με βούλευμα. Μετά τις αποκαλύψεις, στις 25 Νοεμβρίου του 2004 η Μαργαρίτη είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ότι δύο κουκουλοφόροι είχαν μπει στο σπίτι της, την είχαν δέσει πισθάγκωνα σε καρέκλα με καλώδιο και την είχαν κουρέψει. Η Μαργαρίτη επιμένει ακόμη και σήμερα ότι και οι δύο ήταν αστυνομικοί.

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας, στα μέσα Δεκεμβρίου 2007, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

Πολλοί αναφέρονται στην κυρία Μαργαρίτη ως μια "τρελλή δικαστίνα". Η ίδια είχε μάλιστα εμφανιστεί και στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου κατονομάζοντας δικαστικούς και υψηλά ιστάμενους.

Κατά πόσον ευσταθούν οι ισχυρισμοί της ή όχι (εξ ολοκλήρου ή μερικά), φαίνεται ότι δεν θα το μάθουμε ποτέ, καθ'ότι το θέμα το έφαγε η μαρμάγκα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου