Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Τέρμα τα φιλιά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουάρινγκτον στη Βρετανία! - in.gr


Reuters - Ειδικές πινακίδες τοποθετήθηκαν στο σταθμό

Λονδίνο
17/2/2009

Τα παθιασμένα φιλιά ηττήθηκαν στη μάχη με την... ακρίβεια των δρομολογίων, στο σιδηροδρομικό σταθμό του Γουάρινγκτον, στη Βρετανία, καθώς από τη Δευτέρα απαγορεύεται στους ταξιδιώτες να φιλιούνται για να μην καθυστερούν τα τρένα.

Οι πρωτότυπες πινακίδες που απαγορεύουν τα φιλιά τοποθετήθηκαν στο σταθμό, στο χώρο που σταθμεύουν τα ταξί, καθώς οι εναγκαλισμοί και οι εκδηλώσεις πάθους κρίθηκε ότι απειλούν την αναχώρηση των τρένων στην ώρα τους.

Η εταιρεία Virgin Rail, που διευθύνει το σταθμό, ανακοίνωσε ότι οι πινακίδες δεν είναι παρά ένας «χιουμοριστικός» τρόπος για να πείσει τους ταξιδιώτες να μην μπλοκάρουν το χώρο.

Πολύ συχνά στο σταθμό αυτό, που εξυπηρετεί προορισμούς όπως το Λονδίνο, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ, επικρατεί συνωστισμός.

Πολλοί πάντως ήταν αυτοί που δεν «διασκέδασαν» με την ιδέα του ψυχρού αποχαιρετισμού με τους αγαπημένους τους.

«Είναι γελοίο. Δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί να υπάρχει ένας χώρος όπου απαγορεύονται τα φιλιά. Ασφαλώς οι άνθρωποι δικαιούνται να αποχαιρετιούνται» είπε μια 38χρονη γυναίκα ενώ ένας νεαρός άνδρας αναρωτήθηκε εάν θα επιβάλλεται πρόστιμο στα ζευγάρια που θα «συλληφθούν» να παρανομούν.

«Θα εφαρμόσουμε το μέτρο σε λογικά πλαίσια» σχολίασε απλώς ένας εκπρόσωπος της εταιρείας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γερμανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου